Romekerst sint-pitersplein romesint-pietersplein-romecolosseum-romeColosseum-romeVaticaan

Slapen in de Trevifontein

Deze charmante en kleinschalige bed & breakfast met vijf bijzondere kamers is gelegen in de authentieke wijk Trastevere, het historische en culturele centrum van Rome. Door de persoonlijke benadering en de vele tips van eigenaar Marco voel je je direct thuis.

Rome__b&b-di-trevi-rome-1.jpgDe kamers zijn gedecoreerd door een bekende Romeinse kunstenaar. Laat je verrassen in deze kamers die een op en top Italiaanse sfeer uitademen. Iedere kamer heeft zijn eigen uitstraling vanwege de unieke schilderingen aan de wand. Zo slaap je in het Colosseum, onder de oculus van het Pantheon of in het bekken van de Trevifontein!

De bedden zijn voorzien van Pirelli-latex matrassen en van bedlinnen van Italiaanse merken. Iedere kamer heeft airconditioning, een minibar, wifi en televisie.

Rome__b&b-colloseum-rome.jpgVanuit de bed & breakfast kun je gemakkelijk en snel per bus of metro de vele attracties die Rome te bieden heeft bereiken. Treinstation Trastevere ligt op 200 meter afstand. In Trastevere zelf geniet je volop van de vele restaurants en van de straatartiesten die de wijk een eigen karakter geven.

Op 200 meter afstand van de b&b is de Porta Portese, met elke zondag een van drie grootste en bekendste markten van Europa. Hier kun je heerlijk rondslenteren en genieten van de vele curiositeiten.

Reserveer een kamer bij Suites Trastevere via Booking.com

Suites Trastevere
Viale Trastevere 248, Rome

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!
28-10-2012

David Kooijker | Jammer dat nergens de naam van deze B&B wordt genoemd.



Rome met kinderen

Hommage aan Rome

Mooie beelden van Rome, met zang van Andrea Bocelli

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels