kerst sint-pitersplein romesint-pietersplein-romeColosseum-romeRomecolosseum-romeVaticaan

National Geographic Reisgids Rome

National Geographic Reisgids Rome is een exclusieve gids met sublieme fotografie die je meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden in Rome. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van het land.

Rome_Boeken_National_Geographic_RomeBezoek met deze National Geographic Reisgids Rome de oude omgeving van Trastevere, de rijkdom van middeleeuwen en renaissance rondom Campo Marzio en de parken en kloosters bij het Colosseum.

Of ga buiten de gebaande paden en bezoek de ruďnes van de oude stad van Ostia-Antica en het keizerlijke paleiscomplex van keizer Hadrianus in Tivoli. 

De uitgebreide kennismaking met Rome, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!

National Geographic Reisgids Rome
Kosmos Uitgevers, 2022
ISBN 9789043925990
€ 26,99 (paperback)
€ 12,99 (ebook)

Bestel de National Geographic Reisgids bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome in eigen keuken
Mooie video van Rome door Oliver Astrologo.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels