RomeVaticaankerst sint-pitersplein romecolosseum-romesint-pietersplein-romeColosseum-rome

Aanbiedingen stedentrip Rome

Rome is al jaren een van de meest populaire bestemmingen voor een stedentrip in Europa. En dat is niet zo gek, want in de Italiaanse hoofdstad valt zóveel te zien en te beleven. Uiteraard de bekende bezienswaardigheden als het beroemde Colosseum, de Spaanse Trappen, het Pantheon, de Trevifontein en Vaticaanstad met de Sint-Pieter en de Vaticaanse Musea.

Naast de bekende highlights zijn er ook tal van minder bekende (en zeker niet minder mooie!) bezienswaardigheden in Rome. Bedrijven als TUI en Van Nood, gespecialiseerd in citytrips naar Rome, weten vaak alles van deze 'geheime' plekjes. De redactie van Rome-Nu zet een aantal van de beste bedrijven en de beste aanbiedingen voor een stedentrip Rome op een rij.

Bedrijven en reisorganisaties die een leuke aanbieding hebben voor een stedentrip of reis naar Rome of een accommodatie of activiteit in Rome, kunnen hier hun aanbieding of actie kwijt. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info-at-stedenman.nl

Roma Amor

Bezoek aan Rome

Mooie video van Rome tijdens de Kerstdagen.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels