Romekerst sint-pitersplein romeColosseum-romesint-pietersplein-romeVaticaancolosseum-rome

Aanbiedingen stedentrips Rome van TUI

Rome is een van de toppers in het programma van TUI voor stedentrips. Geen wonder want in de Eeuwige stad valt zóveel te zien en te beleven. Historische bezienswaardigheden als het Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Trevifontein, Vaticaanstad en de Sixtijnse Kapel. Prachtige pleinen zoals Piazza Navona en het Sint-Pietersplein en indrukwekkende musea als Galleria Borghese en de Vaticaanse Musea.

Naast de bekende highlights kent Rome nog tal van bijzondere en mooie minder bekende attracties die een citytrip naar Rome extra leuk maken. Zoals het kerkhof Campo Cestio, Via Giulia en de crypte van de Santa Maria della Concezione.

Bekijk alle stedentrips Rome van TUI

Rome_Colosseum

Even bijkomen van alle culturele bezienswaardigheden kun je in parken als het park van Villa Borghese en Parco Savello, ook wel sinaasappeltuin genoemd, gelegen op de heuvel Aventijn. Tussen de sinaasappelbomen door heb je hier een adembenemend uitzicht over op Rome en Vaticaanstad. Of wandel naar de naastgelegen rozentuin Roseto Comunale en eet een lekkere gelato tussen de honderden verschillende soorten rozen.

Hotel
De accommodaties van TUI liggen centraal in Rome zodat je vanuit je appartement of hotel gemakkelijk alle hoogtepunten van Rome kunt bezoeken. Voor de liefhebbers van luxe en relaxen kun je natuurlijk ook een hotel met een uitgebreid wellness center boeken.

Wil je bij TUI een vakantie Rome boeken? Profiteer dan van de voordelige Last Minute citytrips en andere scherp geprijsde aanbiedingen voor een goedkope stedentrip naar Rome met vlucht. Geef je de voorkeur aan een georganiseerde stedentrip door Rome? Kijk dan eens tussen de rondreizen door Italië van TUI.

Bekijk de aanbiedingen voor een citytrip naar Rome

Rome_Forum_Romanum  

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Roma Amor

Hommage aan Rome

Mooie beelden van Rome, met zang van Andrea Bocelli

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels