colosseum-romeVaticaanColosseum-romesint-pietersplein-romeRomekerst sint-pitersplein rome

Saldi! Uitverkoop in Rome

Locatie: Rome

Zaterdag 1 juli start de grote uitverkoop in Rome! Tijdens de uitverkoop kun je in de winkels, boetiekjes en outlet centra in Rome merkkleding kopen met kortingen die maar liefst kunnen oplopen tot 70%! Ben je de komende weken in Rome, breng dan zeker een bezoekje aan de Via dei Condotti, de Via del Corso en de Via Cola di Rienzo, en breid je garderobe uit met bijzondere Italiaanse items.

Voor wie echt met volle koffers wil terugkeren: in de outlets die je buiten de stad vindt (zoals Castel Romano Designer Outlet) valt er nog meer te scoren!

In Italië gelden wettelijke regels voor de uitverkoop, waaraan winkeliers zich moeten houden. Zo is de officiële start van de zomeruitverkoop, i saldi estivi, op de eerste zaterdag van juli. De uitverkoop mag maximaal 60 dagen duren (in Rome dit jaar tot 1 september) en bij de afgeprijsde artikelen moeten zowel de originele prijs als de korting, lo sconto, duidelijk vermeld staan.

Lees ook onze tips voor shoppen in Rome
saldi-rome 

Roma Amor

Roma

Mooie video van Rome van Oliver Astrologo

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels