RomeVaticaancolosseum-romeColosseum-romekerst sint-pitersplein romesint-pietersplein-rome

Saldi! - Op 6 juli begint de uitverkoop!

Locatie: Rome

Trek je renschoenen maar aan, stroop je mouwen maar op en zorg dat je genoeg water mee hebt, want op zaterdag 6 juli gaat de Romeinse uitverkoop van start! Overal in de stad zullen vanaf deze dag de temperaturen alleen maar stijgen, maar de winkelprijzen ongelooflijk zakken. 

De uitverkoop loopt door tot eind augustus, maar het is zoals altijd goed om er snel bij te zijn om de mooiste dingen voor een habbekrats mee naar huis te kunnen nemen. Ook zullen de meeste winkels vanaf begin juli hun nieuwste herfstcollecties al in de etalage hebben hangen, wat een bijzonder gevoel geeft: in hartje zomer in een stad van 35 graden staat je hoofd namelijk niet echt naar het kopen van een warme jas.  Mocht je nu in de zomer niet in Rome zijn, dan moet je wachten tot januari. De eerste zaterdag van januari gaan namelijk pas de volgende SALDI van start. 

Rome in eigen keuken

Hommage aan Rome

Mooie beelden van Rome, met zang van Andrea Bocelli

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels