kerst sint-pitersplein romesint-pietersplein-romecolosseum-romeVaticaanColosseum-romeRome

Studio's en appartementen in Rome

Via de Nederlander Chris Lenders kun je in Rome kiezen uit een twintigtal appartementen in het centrum van de stad. De appartementen zijn geselecteerd op een ideale ligging, met de bezienswaardigheden op loopafstand.

Rome_AppartementRomeLET OP: Chris Lenders en AppartementRome hebben hun activiteiten in Rome gestaakt!

Op de website van AppartementRome lees je ruim vierhonderd ervaringen van huurders met inside tips over restaurants, leuke bars, vervoer in Rome en stadswandelingen. 

Rome_Appartement-Rome-2.jpgTicketservice
De huurders van AppartementRome kunnen rekenen op de kosteloze ticketservice. Op aanvraag reserveert men tickets voor o.a. de Vaticaanse Musea, het Colosseum en de Galleria Borghese. Ook is er een Engelstalige, betaalbare, privé stadgids beschikbaar die in overleg wordt ingezet.

Wie zin heeft in een dagje strand kan naar het kustplaatsje Gaeta, waar brede zandstranden te vinden zijn, en waar je leuk door het oude havenstadje kunt wandelen. Een bijzondere dagtrip.

Er zijn appartementen beschikbaar voor 2 tot 8 personen, in iedere prijscategorie. Veel verhuurd worden de eenvoudige en kleine studio's voor twee personen midden in het antieke centrum van Rome. 

Rome_AppartementRome 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome in eigen keuken

Bezoek aan Rome

Mooie video van Rome tijdens de Kerstdagen.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels