Colosseum-romekerst sint-pitersplein romesint-pietersplein-romecolosseum-romeRomeVaticaan

Rental in Rome - appartementen in Rome

Een eigen appartement in Rome, een eigen plek in één van de stille straatjes van de stad, waar je echt thuis komt na een dag slenteren door de stad. Een appartement met een keuken waar je heerlijke pasta’s bereid en waar je ’s ochtends een kleine mok op het vuur kunt zetten voor het eerste kopje koffie van de dag. Een appartement waar je een stukje van de Romeinse lucht ziet, misschien wel met een van de mooie koepels of klokkentorens die de stad rijk is.

Rome_rentalinrome-logoRental in Rome biedt meer dan 600 appartementen aan in Rome. Het ene nog mooier dan het andere. In elk appartement is wel iets bijzonders: een mooi uitzicht, een oude waterklok voor de deur, een benedenbuurman met een eigen koffiebarretje of zelfs een zwembad in de woonkamer.

Wil je je je dus eens geen toerist voelen, maar even als inwoner van Rome de stad ervaren, dan is het huren van een appartement in de Italiaanse hoofdstad een goed alternatief voor een hotel. Via Rental in Rome kun je voor korte (minimaal 3 nachten) of voor langere tijd een volledig gemeubileerd appartement huren.

De grootste keuze met 87 appartementen is te vinden in Trastevere, ongetwijfeld een van de leukste en tegenwoordig meeste populaire wijken in Rome met haar smalle straatjes en een overvloed aan authentieke restaurantjes, boetiekjes en kunstenaars. Wil je toch liever in de buurt van traditionele toeristische centra verblijven zoals het Piazza Navona, Campo de’ Fiori, de Spaanse Trappen, het Colosseum, de Sint Pieter of de Trevi fontein, dan is ook daar genoeg aanbod.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome in eigen keuken

Rome - City by the river

Impressie van een stedentrip naar Rome door Wiemer Viet. Rome - city by the river...

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels