Vaticaankerst sint-pitersplein romeRomecolosseum-romeColosseum-romesint-pietersplein-rome

Campings bij Rome

Een camping is ideaal voor wie graag van het heerlijke weer in ItaliŽ geniet en van buiten ontbijten, lekker zwemmen of de hele dag luieren houdt. Tegelijkertijd is de schoonheid van Rome niet ver weg. Dus laat het dagelijks leven in Nederland achter en kom tot rust aan zee of in het bos.

Een enkele camping bevindt zich zelfs in Rome zelf, zoals Village Flaminio en Camping Village Roma. De meeste zijn echter in de directe omgeving van de stad te vinden. De regio Lazio beschikt over een aantal prachtige pijnboomwouden die maken dat de hete Italiaanse zomers uit te houden zijn. Ook is er volop strand in de buurt, dus zoek je een staanplaats, huurtent, stacaravan of huisje? Rome-Nu geeft een overzicht van de leukste campings en de beste aanbieders van campings, waarvandaan je zo in het centrum van de Eeuwige Stad zit.

Roma Amor

Bezoek aan Rome

Mooie video van Rome tijdens de Kerstdagen.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels