colosseum-romeVaticaansint-pietersplein-romeColosseum-romekerst sint-pitersplein romeRome

Camping Roma Flash

Roma Flash is een gezellige en ruim opgezette schaduwrijke camping, direct aan het meer van Bracciano, net ten noorden van Rome in de provincie Lazio. De camping ligt in het groene hart van ItaliŽ, maar ook heel centraal voor wie Rome wil zien, of Toscane en UmbriŽ.

Camping Roma Flash is heel sfeervol, met veel bomen, grote kampeerplaatsen en een uitstekende kwaliteit van de voorzieningen. De campinggasten kunnen heerlijk zwemmen, surfen of zeilen op het meer, waar altijd een koel briesje voor afkoeling zorgt. Maar er is ook een zwembad met een apart peuterbad en een ligweide met ligstoelen.

Rome_camping-roma-flash-bracciano

Een van de pluspunten van deze camping is het restaurant en het gezellige terras aan het water, met een prachtig uitzicht over het meer. Overal op het ruime terrein zijn mooie plaatsen om lekker in het gras te zonnen of in de schaduw te zitten.

Uitstapjes
Vanaf de camping kun je deelnemen aan excursies naar PompeÔ, Tivoli, Cerveteri en Tarquinia. Ook Calcata, een kunstenaarsdorp, is een leuk uitje.† Op slechts 1 km. afstand van de camping kun je de Botanische Tuinen van San Liberato bezoeken. Vanaf de camping rijdt er dagelijks een pendeldienst naar het station van Bracciano. Hier kun je gemakkelijk de bus of trein pakken naar Rome (40 km).

Boek hier je verblijf op Camping Roma Flash via Suncamp

Camping Roma Flash
Via Settevene Palo, Bracciano

Rome_camping-roma-flash

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen
Mooie video van Rome door Oliver Astrologo.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels