colosseum-romeVaticaankerst sint-pitersplein romeRomeColosseum-romesint-pietersplein-rome

Camping Internazionale Castelfusano

Camping Castelfusano ligt aan de kust van Ostia, dichtbij het brede strand en 3 kilometer van de stad Ostia en 25 km van het centrum van Rome.

Rome_camping-castelfusano-ostiaCamping Castelfusano ligt te midden van typisch mediterrane bebossing langs de zee bij Rome, vlak voor een breed, vrij toegankelijk strand. Met het openbaar vervoer (bus en metro) is het mogelijk snel (binnen een uur) het centrum van Rome te bereiken; dit kost slechts een € 1,50. Op een luttele 10 km kun je de opgravingen van Ostia Antica bezoeken, de oude haven van Rome en het schitterende renaissancestadje met het kasteel van Paus Julius II.

De camping beschikt over mooie schaduwrijke plaatsen voor tent of caravan en over verschillende soorten houten bungalows en mobile homes. Daarnaast is er een bar, een restaurant en een supermarkt. Twee zwembaden, een speeltuin en het strand maken camping Castelfusano ideaal voor gezinnen met kinderen.

Camping Internazionale di Castelfusano
Via Litoranea 132, Lido di Ostia

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome in eigen keuken

Rome - City by the river

Impressie van een stedentrip naar Rome door Wiemer Viet. Rome - city by the river...

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels