colosseum-romeColosseum-romeRomesint-pietersplein-romeVaticaankerst sint-pitersplein rome

Ristorante Vecchia Roma - eten zoals vroeger

‘Ristorante Vecchia Roma’ is een eenvoudige eetgelegenheid in Rome in de buurt van Piazza Venezia. Het bevindt zich aan één van de rustigste pleintjes van het centrum van Rome en heeft een heerlijk terras.

Zoals de naam doet vermoeden, wordt in dit restaurant de sfeer van het oude (vecchia) Rome opgeroepen. Dat komt ook door de locatie, gesierd door adellijke huizen van vroeger en de mooie façade van de kerk Santa Maria. Je eet er echt Romeinse gerechten als pasta all'amatriciana en tonnarelli cacio e pepe, die door de chef smaakvoller en lichter verteerbaar zijn bereid.

Het personeel doet zijn best je een prettige avond te bezorgen door persoonlijke suggesties en voorstellen op basis van het seizoensaanbod van producten. Met plezier houden ze er hun klanten op de hoogte van gastronomische ontwikkelingen. Let op de prijzen, die wat hoger liggen dan in de meeste restaurants in deze categorie.

Ristorante Vecchia Roma
Via Tribuna di Campitelli 18, Rome  Rome_diner-Vecchia-Roma-g.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen
Mooie video van Rome door Oliver Astrologo.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels