RomeColosseum-romesint-pietersplein-romekerst sint-pitersplein romeVaticaancolosseum-rome

Freni e Frizioni

In deze voormalige garage in Rome is nu volgens de Corriere della Sera, een vooraanstaande Italiaanse krant, een van de tien beste bars ter wereld gevestigd, met de toepasselijke naam Freni e Frizioni (Remmen en Koppelingen). Tussen 19.00 en 23.00 uur is het hier dan ook gezellig druk.

Rome_drinken-Freni-e-Frizioni.jpgBestel een drankje (de wijnen en mojito's zijn hier onovertroffen) en geniet van het uitgebreide aperitivo-buffet met bijzonder lekkere hapjes. Freni e Frizioni staat bekend om de kwaliteit van de aperitivo. Bij deze hippe bar krijg je geen pizzapunt of risotto-kroket bij je drankje, maar kun je je buik vol eten aan het buffet met gezonde salades, couscous en gegrilde groenten.

Freni e Frizioni ligt in de wijk Trastevere. Andere leuke wijnbarretjes in deze wijk zijn Enoteca Da Bagio (Via della Scala 64), de hippe wijnbar Terra Satis (Piazza dei Ponziani 1A) en Enotace Ferrara (Piazza Trilussa 41).

Freni e Frizioni
Via del Politeama 4, Rome

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen

Roma in a time lapse

La grande bellezza - Roma in a timelapse. Mooie timelapse van Rome.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels