Vaticaansint-pietersplein-romeColosseum-romecolosseum-romekerst sint-pitersplein romeRome

app Eat Rome

Elizabeth Minchilli woont en werkt lange tijd in Rome en kent de stad op haar duimpje. Aangezien ze dol is op koken, eten en op schrijven over beide zaken kent de stad culinair gezien geen enkel geheim meer voor Elizabeth. In elke wijk in Rome weet ze de leukste adresjes, de gezelligste restaurants, de bijzondere gerechten die nergens anders zo goed worden klaargemaakt.

Rome__app-dol-rome.jpgElizabeth hield jarenlang nauwkeurig lijstjes bij van haar favoriete restaurants, bakkers, wijnbarretjes, koffietentjes en andere culinaire adressen. Uiteraard deelde ze die lijstjes graag met vrienden, buren en collega's... ja, zelfs Romeinen vroegen haar geregeld om culinaire raad.

Elizabeth besloot de lijstjes begin dit jaar ook beschikbaar te maken voor een groter publiek en zo geschiedde... Sinds vorige week is de app EAT ROME in de AppStore te koop, met de 150†lekkerste†plekken om te eten in de Eeuwige Stad.

Als je de app voor je vertrek naar Rome downloadt, heb je in de stad zelf (ook offline) altijd en overal†toegang tot de lijst met culinaire hoogtepunten, zodat je†op elk moment van de dag en in elke wijk van Rome uit de voeten kunt.

De redactie van Rome-Nu heeft de app gedownload en al een aantal nieuwe adresjes uitgeprobeerd, dus wij kunnen niet anders dan zeggen: download EAT ROME, reis naar Rome en geniet! Buon appetito!

Wil je niet alleen genieten van†de†culinaire tips†die Elizabeth Minchilli†in deze app geeft, maar van al haar avonturen in Rome, neem dan ook een kijkje op haar blog.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen

Roma

Mooie video van Rome van Oliver Astrologo

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels