kerst sint-pitersplein romeVaticaanRomeColosseum-romecolosseum-romesint-pietersplein-rome

De betere tours in Rome

Je kunt Rome op 1000 verschillende manieren ontdekken. Fietsen? Wandelen? Proeven? Luisteren? Lokale ontmoetingen? Alles samen? Tours in Rome vindt dat Rome de meest veelzijdige stad ter wereld is voor een citytrip. Om dieper door te kunnen dringen in de vele ervaringen die De Eeuwige Stad biedt, hebben zij een eigen platform opgezet. Je kunt hier handig een tour op thema en op datum zoeken en boeken.

Rome_excursie-tours-in-romeTours in Rome onderscheidt zich van veel andere organisaties die actief zijn in Rome door hun aanpak en werkwijze:


Uit het grote aanbod aan tours en activiteiten in Rome heeft Tours in Rome een selectie gemaakt met verschillende thema’s. En waar nog geen mogelijkheden waren die voldoen aan de kwaliteitscriteria van Tours in Rome, hebben ze die zelf gemaakt.

Rome_excursie-engelenburchtHoogtepunten
Hoogtepunten van Rome, als de Vaticaanse Musea en het Colosseum bezoeken ze met uitstekende gekwalificeerde gidsen die leuk kunnen vertellen, ook voor kinderen. De groepen zijn klein. Ook de fietstours onderscheiden zich door kleine groepen, de kwaliteit van de gidsen, en de uitstekende fietsen (ook elektrisch en voor kinderen). 

Ga je liever met een Nederlands-Romeinse gids op zoek naar de geheimen van Rome? Kies dan voor een van de routes uit de sectie ‘Stadsgeheimen’, bijvoorbeeld voor de wijken Monti of Testaccio.  Alle tours kunnen ook als privé tour met een eigen groep, familie of bedrijf worden uitgevoerd.

De mogelijkheden bij Tours in Rome:

Rome_fietstoursHet aanbod wordt voortdurend uitgebreid. Tours in Rome is al jaren werkzaam in Rome, ze kennen de stad van binnenuit. Maar ze hebben hun basis in Nederland, dus begrijpen goed wat Nederlandse en Belgische gasten graag willen beleven in de Eeuwige Stad.

Voordelen
Voordelen van het boeken van een excursie of tour via Tours in Rome zijn ook:


Rome_excursie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome in eigen keuken

Roma in a time lapse

La grande bellezza - Roma in a timelapse. Mooie timelapse van Rome.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels