kerst sint-pitersplein romeVaticaanRomecolosseum-romeColosseum-romesint-pietersplein-rome

Stadstour Rome met Segway

Met een Segway het centrum Van Rome verkennen is een handige manier om de belangrijkste highlights van Rome te zien tijdens een stedentrip. Tijdens de stadstour met gids kom je langs de mooiste pleinen, fonteinen, gebouwen en kerken in Rome.

Rome is gebouwd op zeven heuvels en als je die allemaal te voet moet beklimmen en afdalen dan is dat behoorlijk vermoeiend. Met een Segway kun je een groot deel van deze heuvels zonder veel moeite verkennen.

Tijdens een stadstour van 3 uur kom je langs de belangrijkste hoogtepunten van Rome, bekend en onbekend. De deskundige, engelstalige lokale gids vertelt onderweg verhalen en anekdotes over de kunst en de geschiedenis van de pleinen, paleizen, kerken en fonteinen onderweg. De tour met de Segway voert langs highlights als Piazza del Popolo, de Spaanse Trappen, Trevi-fontein, Pantheon, Piazza Navona, Piazza Venezia, Il Vittoriano en de markt op Campo de' Fiori.

TIP: boek de Segway-tour van tevoren online, dan ben je verzekerd van een plaatsje!

Verken Rome op een Segway!

Rome_segway_tour

Training
Voor de Segway-tour begint krijg je nog een duidelijke uitleg en training over de werking van het vervoermiddel. De Segway tour is geschikt voor iedereen tussen 16 en 70 jaar, die meer dan 45 kilo weegt en niet zwaarder is dan 115 kilo. Voor zwangere vrouwen wordt de Segway afgeraden. Zorg ervoor dat je makkelijke schoenen aan hebt. Een zware tas op de Segway is niet handig en wordt daarom ook afgeraden.

De groep is klein (maximaal 8 personen) en er zijn volop foto-momenten onderweg. De tour start dagelijks om 09.30 en 14.30 uur op Piazza del Gesł.

Rome_Segway-Tour

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Roma Amor
Mooie video van Rome door Oliver Astrologo.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels