kerst sint-pitersplein romesint-pietersplein-romeVaticaanRomeColosseum-romecolosseum-rome

De mooiste foto's van Rome

De mooiste foto’s van Rome gemaakt door fotografen en medewerkers van Stedenman. Tijdens bezoeken aan Rome maken zij foto’s van de bezienswaardigheden, monumenten, gebouwen en de mooiste plekjes in Rome, de stad van het Colosseum, Pantheon en de Sint-Pieter.

Klik op een mapje en je ziet de foto's van de bezienswaardigheid of het onderwerp in Rome. Klik op een thumbnail en je ziet de foto op groot formaat. De foto's zijn beschikbaar voor derden om te delen of te gebruiken op (niet-commerciële) websites.

Voorwaarden
De voorwaarden waaraan je moet voldoen om de foto's te mogen gebruiken zijn een naamsvermelding van de fotograaf en een verwijzing (link) naar onze site: www.rome-nu.nl (of www.stedenman.nl). Binnenkort biedt Rome-Nu ook de mogelijkheid om jouw foto’s van Rome en omgeving te uploaden op deze pagina!

Roma Amor

Hommage aan Rome

Mooie beelden van Rome, met zang van Andrea Bocelli

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels