colosseum-romesint-pietersplein-romeColosseum-romeRomeVaticaankerst sint-pitersplein rome

Rome iVenture Card

De Rome iVenture Card is een handige stadspas tijdens een stedentrip naar Rome. Met deze pas kun je kiezen voor tickets voor 3, 5 of 7 van de belangrijkste bezienswaardigheden en activiteiten in Rome. zoals het Colosseum, de Vaticaanse Musea, de Engelenburcht en de Sint-Pietersbasiliek. Je kunt kiezen uit bijna 50 attracties en activiteiten in Rome. Het grote voorddel van de Rome iVenture Card is dat je tickets koopt met een flinke korting (tot 35%!) en met skip-the-line toegang tot attracties.

De Rome iVenture Card (ook wel Rome Flexi Attractions Pass genoemd) is een 'smart card' waarmee je bij de belangrijkste attracties in Rome handig en snel naar binnen kunt, zonder geld en zonder kaartje. Je kunt bij aanschaf kiezen of je 3, 5 of 7 bezienswaardigheden, musea en tours wil zien en doen tijdens een stedentrip naar Rome. Met deze citypas kun je via een aparte ingang gratis en zonder wachtrij naar binnen bij druk bezochte attracties als het Colosseum en de Vaticaanse Musea. Tijdens een citytrip naar Rome kun je met deze handige card de stad in je eigen tempo en zonder stress verkennen, want de pas is na activering 7 dagen geldig.

TIP: Bestel de Rome iVenture Card van te voren online en profiteer van kortingen en skip-the-line toegang op de attracties die je wil bezoeken in Rome!

Bestel hier de Rome iVenture Card!

Rome_iventure-card

Bezienswaardigheden
Met de iVenture Card kun je tijdens een citytrip naar Rome kiezen uit bijna 50 attracties en activiteiten in Rome. Zoals bijvoorbeeld het Colosseum en Forum Romanum, de Engelenburcht, het Pantheon, de Vaticaanse Musea met de prachtige Sixtijnse Kapel en tours door de catacomben van Rome en over de Appia Antica. Maak een tour met de hop-on hop-off bus langs alle bezienswaardigheden van Rome, doe mee aan een wijnproeverij of kook-workshop. Een excursie naar het McArthur Glen Designer Outlet Village is ook inbegrepen bij de card voor de liefhebbers van shoppen. Kinderen maak je blij met tickets voor het attractiepark Fun Park, waterpark Zoomarine of het Leonardo Da Vinci Experience Museum.

Geen wachtrijen
Met deze kortingspas heb je geen last van de vaak lange wachtrijen bij drukbezochte attracties als het Colosseum en de Vatocaanse Musea. Je kunt naar binnen via een snelle skip-the-line toegang. Ook voor de Engelenburcht en de Sin-Pietersbasiliek geldt de skip-the-line toegang.

Rome_iVenture-Card-Colosseum

Vervoer
Bij de Rome iVenture Card zit geen gratis openbaar vervoer, maar dat is geen probleem want je kunt op diverse plaatsen in Rome of in je hotel een- of meerdaagse kaarten voor het openbaar vervoer kopen. Wel kun je met deze pas tickets reserveren voor de hop-on hop-off bus. Hiermee kom je langs alle hoogtepunten van Rome. Met de Hop-on Hop-off bootcruise maak je rondvaart over de Tiber en zie je stad vanaf het water. Je kunt ook een e-bike huren voor 3 uur om zelf Rome te verkennen.

Handige app
Bij de Rome Flexi Attractions Pass hoort een handige app met interactieve plattegrond en een lijst van alle aan het kortingsprogramma deelnemende attracties en belevenissen.

Producten en voordelen


Rome_iVenture-Card-Forum Romanum

Hoe werkt de Rome Flexi Attractions Pass?
De Rome iVenture Card is geen fysieke pas en je hoeft dus ook niets op te halen in Rome, maar je kunt thuis direct alles online regelen! Kies hoeveel en welke attracties je wil bezoeken tijdens je stedentrip naar Rome. Bij de ingang van de attractie en activiteiten kun je de QR-code van de attractie laten zien op je mobiel. Ook in Rome zelf kun je card nog bestellen, online of bij fysieke locaties in Rome. Deze Tourisations liggen op Piazza Navonas, Piazza Venezia en bij het Vaticaan (Viale Vaticano). De citypas wordt pas geactiveerd op het moment dat je hem voor de eerste keer gebruikt bij één van de attracties of musea in Rome. De voordeelkaart is vervolgens liefst zeven dagen geldig.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome in eigen keuken

Roma

Mooie video van Rome van Oliver Astrologo

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels