Romesint-pietersplein-romecolosseum-romeVaticaankerst sint-pitersplein romeColosseum-rome

Hotels in Rome

Rome kent misschien net zo veel hotels als kerken en musea en een compleet overzicht van hotels geven is dan ook onmogelijk. De redactie van Rome-Nu heeft desondanks een aantal leuke en bijzondere hotels in verschillende prijsklassen geselecteerd. Kijk maar eens of er wat van je gading bij zit als je straks naar Rome komt. Of je nou een vijfsterrenhotel, een eenvoudig hostel of backpackerhotels zoekt.

Je kunt natuurlijk ook alvast een kijkje nemen bij Hotels.com en Booking.com. Hier staan zo goed als alle hotels die in Rome te vinden zijn bij elkaar – en dat zijn er meer dan 1700. Hou je van 24-uurs service aan de receptie of glip je liever ongezien naar binnen en naar buiten? Wil je dat het ontbijt bij je boeking inbegrepen zit of ga je graag de deur uit voor een typisch Romeinse start? Donker hout of strak wit interieur? Op loopafstand van de bezienswaardigheden in het centrum van Rome of in een rustige buurt wat verder weg? Maak je keuze en boek de perfecte verblijfplaats.

Rome in eigen keuken
Mooie video van Rome door Oliver Astrologo.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels