Colosseum-romecolosseum-romesint-pietersplein-romeVaticaankerst sint-pitersplein romeRome

The Blue Hostel Rome

The Blue Hostel is een fijne accommodatie in hartje Rome, vlak bij Stazione Termini en het Colosseum. Hier vind je hotelkamers tegen hostelprijzen, met de meeste bezienswaardigheden ook nog eens op loopafstand, zodat je geen dure openbaar vervoer-kaart hoeft aan te schaffen.

Het Bluehostel is gevestigd in een voormalig 17e-eeuws klooster, op 100 meter van de basiliek van Santa Maria Maggiore. Alle hostelkamers, die in 2011 volledig werden gerenoveerd, worden dagelijks schoongemaakt en beschikken over een eigen badkamer, lcd-tv, airco, een minibar, originele houten plafonds uit de achttiende eeuw, parket en gratis wifi. De kamers kijken allemaal uit op de stille binnentuin. Het enige geluid dat je hoort is dat van de klokken van de Santa Maria Maggiore.

Rome_The-Blue-Hostel-Rome.jpg

Ontbijt wordt er niet geserveerd, maar vind je in de vele barretjes in de buurt. Voor circa 2 euro drink je een cappuccino en eet je een brioche, een zoet broodje. Op de kamer zijn wel faciliteiten om zelf koffie of thee te maken. The Blue Hostel beschikt ook over een privé-appartement: de Trapezio Suite.

Boek hier een kamer in het Blue Hostel

The Blue Hostel
Via Carlo Alberto 13, Rome

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen

Hommage aan Rome

Mooie beelden van Rome, met zang van Andrea Bocelli

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels