colosseum-romeVaticaankerst sint-pitersplein romeRomeColosseum-romesint-pietersplein-rome

Zoek je een hotel in Rome?

Rome is een bruisende metropool vol monumenten, kunstwerken en andere tastbare herinneringen aan een glorieus verleden. Voor een stedentrip naar deze stad met het prachtige, historische centrum heb je via Hotels.com keuze uit bijna 2200 hotels en appartementen in Rome.

Er valt ontzettend veel te zien in Rome. Van het Colosseum, Forum Romanum en Pantheon, tot de Trevifontein, Spaanse Trappen, Villa Borghese en het Sint-Pietersplein. Heerlijk als je dan na een lange dag lekker kunt gaan slapen in een schoon en fris bed in je hotel in Rome. Er zijn veel goedkope hotels en hostels in Rome, maar ook genoeg hotels met 3 of 4 sterren en uiteraard ook luxe 5-sterren hotels.

Het online boeken van een hotel in Rome is geheel gratis bij Hotels.com, er worden geen reserverings- of administratiekosten in rekening gebracht. Ook zijn er geen annuleringskosten bij Hotels.com. Elke maand zijn er speciale aanbiedingen van een aantal hotels.

Rome_hotel-korting-g.jpg

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Roma Amor

Hommage aan Rome

Mooie beelden van Rome, met zang van Andrea Bocelli

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels