VaticaanColosseum-romekerst sint-pitersplein romesint-pietersplein-romecolosseum-romeRome

Hotel Franklin Feel The Sound

Hotel Franklin Feel The Sound is een van de meest bijzondere hotels van Rome. Het hotel ligt in de wijk Prati en is helemaal gewijd aan muziek.

Rome__hotel-rome-Franklin.jpgDe 22 kamers van het hotel zijn ingericht volgens vijf muziekstromingen: pop, rock. jazz, soul en blues. In alle kamers staan of hangen verschillende muziekinstrumenten. De kamers beschikken over moderne voorzieningen als gratis draadloos internet, een luxe geluidssysteem van Bang & Olufsen en een lcd-tv.†Je kunt†tijdens†je verblijf†cd's en platen kiezen uit de eigen indrukwekkende collectie van het hotel.

Daarnaast kan het personeel van het hotel†je helpen met het kiezen uit concerten, opera's en culturele evenementen waar je normaal gesproken als toerist geen weet van hebt.†Uiteraard kunnen ze ook†de beste plaatsen voor†je reserveren.

Maar dat is nog niet alles; het Franklin Feel The Sound Hotel biedt†ook gratis fietsen om op onderzoek uit te gaan in Rome.

Hotel Franklin
Via Rodi 29, Rome

Reserveer hier een kamer in het Franklin Feel The Sound hotel

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Roma Amor

Roma

Mooie video van Rome van Oliver Astrologo

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels