RomeColosseum-romeVaticaansint-pietersplein-romekerst sint-pitersplein romecolosseum-rome

Angelina al Trevi

Vlak bij de Trevifontein in Rome ligt een leuk zaakje voor een lekkere cappuccino of espresso: Angelina al Trevi. Hier kun je genieten van een lekkere kop koffie en een welverdiende pauze tijdens een dagje sight-seeing in Rome.

In de buurt van de grote bezienswaardigheden in Rome – het Colosseum, de Sint-Pieter en de Trevifontein – is het niet altijd makkelijk om een fijn adresje te vinden voor een cappuccino, een espresso of een glas wijn. Veel cafés en restaurants rondom de grote trekpleisters zijn echte 'tourist traps'. Bij Angeline al Trevi kun je even relaxen en genieten van alle varianten van de Italiaanse koffie. Ook voor thee, sapjes en zoetigheden kan je hier terecht.

Rome_angelina-trevi

Wie meer wil eten, kan terecht bij het restaurant naast het café. Er is een Italiaans menu, met gerechten die wisselen naar gelang de seizoenen. Brunchen kun je er ook, doordeweeks tussen 12.00 en 15.00 uur en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur. |

Angelina al Trevi
Via Poli 27, Rome

Rome_angelina-trevi

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Roma Amor

Rome, de eeuwige stad

Impressie van Rome, met de belangrijkste bezienswaardigheden als het Sint-Pietersplein, Pantheon, Forum Romanum 

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels