kerst sint-pitersplein romecolosseum-romeVaticaanRomeColosseum-romesint-pietersplein-rome

Engelstalige boekwinkel Otherwise

Tussen de Piazza Navona en het Pantheon in Rome loopt een heel pittoresk straatje met de naam Via del Governo Vecchio waar schattige boetiekjes, een hele goede gelateria en puike vintagewinkels te vinden zijn.

Door zijn ligging worden de kinderkopjes in deze straat door vele, vele voeten bewandeld en juist in zulk gedruis kun je soms niets liever willen dan je even te begeven in de stille wereld van een boekwinkel. En als de boeken dan ook nog geschreven zijn in een taal die we wel zonder te grote moeite snappen, is de utopie helemaal compleet.

Rome_otherwise_boekwinkel

Stap tijdens het slenteren door de drukke straten van Rome even binnen in de nieuwe Engelstalige boekwinkel Otherwise, die eind november 2017 zijn deuren heeft geopend. Je vindt hier allerlei verschillende soorten literatuur, boeken over Rome, non-fictie, young adult en kinderboeken. Elke maand worden er meerdere lezingen gegeven door internationale schrijvers. Kijk op de website van Otherwise voor de data.

Otherwise
Via del Governo Vecchio 80, Rome

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen

Rome, de eeuwige stad

Impressie van Rome, met de belangrijkste bezienswaardigheden als het Sint-Pietersplein, Pantheon, Forum Romanum†

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels