Romekerst sint-pitersplein romecolosseum-romeVaticaanColosseum-romesint-pietersplein-rome

Fabriano

Wie niet genoeg kan krijgen van mooie schriftjes, handgemaakte kaarten, mapjes en andere mooie zaken van papier, wees gewaarschuwd! Als je bij Fabriano binnenstapt, waan je jezelf in het paradijs en is het moeilijk om alle moois te weerstaan.

winkelen-Fabriano-rome.jpgIn de winkel aan de Via del Babuino (tussen de Spaanse Trappen en het Piazza del Popolo) vind je prachtige papierwaren. Van schriftjes met 150 beroemde Italianen (gemaakt in het kader van het 150-jarig bestaan van de Italiaanse Republiek) tot fotoalbums met de plattegrond van Rome op het omslag, van mooie kaarten en boekenleggers tot bijna nog mooiere aktetassen en mapjes voor visitekaartjes. Hier vind je vast een mooi souvenir voor jezelf!

Twijfel je wat je nu moet kiezen uit die schitterende collectie? Op de luchthaven Fiumicino is nog een verstiging van Fabriano. Zo kun je nog net voor vertrek een laatste aandenken laten inpakken!

Fabriano Boutique
Via del Babuino 173, Rome

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen

Bezoek aan Rome

Mooie video van Rome tijdens de Kerstdagen.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels