Colosseum-romekerst sint-pitersplein romecolosseum-romeRomesint-pietersplein-romeVaticaan

Negoziando - winkelgids voor Rome

Negoziando is een gids vol met de leukste, mooiste en origineelste winkels in Rome.†In de makkelijk mee te nemen gids op pocketformaat vind je voor ieder wat wils: adresjes van kledingwinkels, boetiekjes en ateliers, gezellige koffiebarretjes, design- en delicatessenzaken, antiekwinkels, kleine (tweedehands) boekwinkels, chocolaterieŽn, theewinkelsÖ

winkelen-negoziando-2.jpgDe keuze voor de winkels die in de gids zijn opgenomen, is gebaseerd op een aantal criteria. Zo moet alles wat er te koop is van hoogwaardige kwaliteit zijn, moet het assortiment niet te beperkt zijn†en moet†het aanbod of de inrichting†origineel zijn. Zo valt er ook voor Romekenners en†zelfs voor inwoners van de Eeuwige Stad genoeg te ontdekken en te genieten.

De†samenstellers van Negoziando†onthullen†het bestaan van vaak nogal kleine en enigszins verstopte winkels, waar je ook door alleen even rond te snuffelen een prettige ervaring kunt beleven. Niet onbelangrijk detail: de gids werd onafhankelijk samengesteld. De winkels betalen dus niet om erin te worden opgenomen.

In totaal zijn er meer dan 450 winkels en andere shopadressen opgenomen, verspreid over de hele stad. De gids bevat helaas geen foto's, maar wel kleine plattegronden waarop per wijk te zien is welke winkels er te vinden zijn. Van elke winkel zijn bovendien de contactgegevens, een klein stukje redactionele commentaar en een korte beoordeling opgenomen.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Roma Amor

Roma in a time lapse

La grande bellezza - Roma in a timelapse. Mooie timelapse van Rome.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels