RomeVaticaanColosseum-romecolosseum-romekerst sint-pitersplein romesint-pietersplein-rome

Monaldi & Sorti

Rome, 1700. Paus Innocentius XII ligt op sterven. Politici en machtige kardinalen voeren in het geheim onderhandelingen over de belangrijkste pausverkiezing in eeuwen.

Rome_Boeken_Secretum_Monaldi-1.jpgAbt Atto Melani, voormalige castraatzanger, diplomaat en spion van de Zonnekoning, verschijnt ten tonele om de uitkomstvan het conclaaf te manipuleren.Een beeldschone†prinses, minnares van vorsten en staatslieden, kent meer staatsgeheimen dan ze kan prijsgeven. Op het spel staat de toekomst van Europa.†

Secretum is het tweede deel in een cyclus van zeven literaire thrillers van het Italiaanse schrijversduo Monaldi & Sorti waarin het bruisende Rome van vroeger tijden op sfeervolle wijze tot leven komt. Zowel in Secretum als in Imprimatur - beide internationale bestsellers - onthullen de auteurs historische feiten die een nieuw licht werpen op de†geschiedenis van Europa.†De delen zijn onafhankelijk van elkaar te lezen.

De boeken van schrijversechtpaar Rita Monaldi en Francesco Sorti†deden in ItaliŽ†veel stof opwaaien. Het eerste deel, Imprimatur,†werd zelfs in ItaliŽ door Silvio Berlusconi's uitgeverij Mondadori na de derde druk teruggehaald uit de winkels. De schrijvers trokken vervolgens de publicatierechten in en besloten hun boeken niet meer in ItaliŽ uit te brengen. Secretum†werd als eerste in Nederland uitgebracht.†

Monaldi & Sorti
Secretum
Cargo, 2011
Ä 15,00 (paperback)
Ä † 9,99 (ebook)


Bestel Secretum bij Bol.com

Bestel hier het ebook
† † † †

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Roma Amor
Mooie video van Rome door Oliver Astrologo.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels