sint-pietersplein-romeRomeVaticaancolosseum-romekerst sint-pitersplein romeColosseum-rome

Terug naar Rome - Nicky Pellegrino

Nicky Pellegrino's roman 'Terug naar Rome' neemt je mee naar het Rome van de jaren vijftig, de tijd van La Dolce Vita, met een heerlijk verhaal vol muziek, liefde en de Italiaanse keuken.

terug_naar_rome_nicky_pellegrinoMario Lanza, de ster van het witte doek, komt naar Rome! Voor de jonge Serafina, die met haar twee zusjes en hun moeder een krappe flat deelt, is de filmster de belichaming van het La Dolce Vita-gevoel dat heel Rome in de jaren vijftig in zijn greep heeft.†

Als ze min of meer per ongeluk in Lanza's wereld belandt, met feesten waar de champagne stroomt als water en een jurk meer kost dan zij kan hopen in een jaar te verdienen, wordt Serafina meegesleept in een wervelwind van glamour.

Maar hoe dichter ze bij haar droom komt, hoe minder ze nog past in het leven dat ze achterlaat. Als ze dan verliefd wordt op twee verschillende mannen, ieder met zijn eigen problemen, gaan geluk en wanhoop hand in hand. Uiteindelijk staat ze voor een onmogelijke keuze: in welke wereld wil ze leven?

Nicky Pellegrino is een Engelse met Italiaanse roots.†Ze haalt haar inspiratie uit de vele zomers die zij sinds haar jeugd in ItaliŽ doorbrengt. Eerder verschenen van haar Bella Italia, Villa Rosa en Olijven met oregano. Haar nieuwste roman is Een zomer in VenetiŽ.

Terug naar Rome
Nicky Pellegrino
Uitegevrij Fontein, 2021
ISBN†9789026159374
Ä 19,99 (paperback)
Ä † 9,99 (ebook)

Bestel Terug Naar Rome bij bol.com

Bestel hier het ebook

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen

Roma

Mooie video van Rome van Oliver Astrologo

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels