RomeColosseum-romeVaticaancolosseum-romekerst sint-pitersplein romesint-pietersplein-rome

Je leeft maar 1 keer

Deze tweede roman van Fausto Brizzi is het humoristische en hartverwarmende verhaal over een 46-jarige advocaat in Rome die worstelt met zijn midlife crisis. 

Rome_Boeken_fausto_Brizzi_je_leeft_maar_1_keerAdvocaat Diego uit Rome bevindt zich in een midlifecrisis. Als je 46 bent en niemand kijkt meer naar je om – wat kun je dan doen?

Diego besluit om andere mensen te gaan helpen en zet de mooiste plannen in gang: hij herstelt de ruzie tussen twee vrienden, helpt zijn beste vriend beroemd te worden en bezorgt zijn zoon een vriendin. Wat hij ook doet, alles heeft idiote gevolgen. Het leven lijkt steeds somberder te worden. Toch heeft elke miskleun uiteindelijk een verrassend resultaat. 

Fausto Brizzi is een populaire Italiaanse tv-producer van bittersweet romantische comedy’s. Zijn debuutroman 'Honderd gelukkige dagen' werd een bestseller en de rechten werden aan 21 landen verkocht. 'Je leeft maar 1 keer' zal met zijn aansprekende thema’s weer vele harten veroveren.

Je leeft maar 1 keer
Fausto Brizzi
Luitingh-Sijthoff, 2016
ISBN 9789021020266 
€18,99 (paperback)
€  9,99 (ebook)

Bestel Je leeft maar 1 keer bij bol.com

Bestel hier het ebook


Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome in eigen keuken

Bezoek aan Rome

Mooie video van Rome tijdens de Kerstdagen.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels