RomeVaticaankerst sint-pitersplein romeColosseum-romesint-pietersplein-romecolosseum-rome

Conclaaf - Robert Harris

De paus is dood. De deuren van de Sixtijnse Kapel in Rome sluiten en volgens de eeuwenoude traditie zullen 117 kardinalen hun stem moeten uitbrengen in de geheimzinnigste verkiezing ter wereld. 'Conclaaf' is het nieuwste boek van Robert Harris en uiteraard weer een spannende thriller die je meeneemt naar de Sixtijnse Kapel in Rome.

Rome_Boeken_Conclaaf_Robert_HarrisDe deuren van de Sixtijnse Kapel zijn dicht en honderdzeventien kardinalen moeten hun stem uitbrengen in de geheimzinnigste verkiezing ter wereld. De kardinalen zijn allen zeer vrome mannen. Maar ze zijn ook ambitieus en elkaars rivalen. In de volgende tweeŽnzeventig uur zal een van hen de machtigste spirituele leider op aarde worden.

Al snel wordt duidelijk dat een van de gedoodverfde kanshebbers een groot geheim verbergt. Een geheim dat het voortbestaan van het Vaticaan op het spel kan zetten.

Conclaaf
Robert Harris
Cargo, 2016
ISBN 9789023426547
Ä21,99

Bestel Conclaaf bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome in eigen keuken

Roma

Mooie video van Rome van Oliver Astrologo

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels