Vaticaancolosseum-romesint-pietersplein-romeColosseum-romekerst sint-pitersplein romeRome

Liefde van je leven

'Liefde van je leven' is een zomerse roman over de liefde en het groot lot. Het speelt zich af in een luxueus landhuis in de directe omgeving van Rome. 'Wat zou jij doen met 130 miljoen?'

Rome_Boeken_Liefde_van_je_leven_MontenyWanneer Liesl een fortuin wint met Euromillions, maar een koude douche krijgt als ze dat aan haar man Geert wil vertellen, loopt ze weg van huis. Ze vertrekt halsoverkop naar een luxueus landhuis in de buurt van Rome, waar ze snel nieuwe vrienden maakt.

Een Amerikaanse wetenschapper en zijn nichtjes nemen haar onder hun vleugels en dan is er nog de (te?) jonge maar aantrekkelijke telg uit een illustere Italiaanse familie die haar charmeert zoals alleen een Italiaan dat kan.

Geerts dochter Rebecca heeft ondertussen wel wat anders aan haar hoofd dan een vermiste stiefmoeder. De liefde, uiteraard, en wel van twee jongemannen. Ze moet een keuze maken. Niet alleen over met wie ze verder wil, maar ook over wie ze wil zijn.

N.I. Monteny is het alter ego van Nathalie Le Blanc, redacteur en coördinator Human Interest op de redactie van Knack Weekend. In 2017 verscheen haar fictiedebuut Weg van jou.

Op ciaotutti.nl staat een interview met deze Vlaamse schrijfster. 

Liefde van je leven
N.I. Monteny
Uitgeverij van Halewyck, 2018
ISBN 9789461317322
€ 20,00 (paperback)
€   9,99 (ebook)

Bestel Liefde van je leven bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com


Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen
Mooie video van Rome door Oliver Astrologo.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels