Vaticaankerst sint-pitersplein romeRomeColosseum-romesint-pietersplein-romecolosseum-rome

Obicą Mozarella Bar

Obicą ('Hier is het' in het Napolitaans) is the place to be voor een lekker gerecht met buffelmozzarella. Sterker nog: iets anders kun je er niet bestellen. Elk gerecht bevat mozzarella - een uniek concept dat op meerdere plekken ter wereld navolging krijgt.

De keuze aan mozzarellagerechten is bij Obicą Mozarella Bar zo overweldigend dat je rustig een hele dag op het terras aan het Campo de'Fiori kunt doorbrengen. Terwijl de Romeinen en toeristen om elkaar heen laveren en de marktkooplui luidkeels hun waar aanprijzen, kies je voor de lunch een salade met gegrilde groenten en burrata (een heel jonge, kwarkachtige mozzarella), neem je als tussendoortje een mozzarellatosti of gefrituurde mozzarellabolletjes en geniet je 's avonds van een schaal parmigiana di melanzane grigliate (gegrilde aubergines met mozzarella, tomaat en Parmezaanse kaas) of een versgemaakte pasta met mozzarella, courgette en pesto.

Je vindt Obicą op het Campo de'Fiori (op de hoek met de Via dei Baullari) en op het Piazza di Firenze (op de hoek met de Via dei Prefetti).

Obicą Mozarella Bar
Piazza Campo dei Fiori 16, Rome

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen

Bezoek aan Rome

Mooie video van Rome tijdens de Kerstdagen.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels