kerst sint-pitersplein romeVaticaancolosseum-romeRomesint-pietersplein-romeColosseum-rome

Miracle Players

Heb je altijd al willen weten hoe het er in het oude Rome aan toe ging? De Miracle Players brengen de geschiedenis van de Eeuwige Stad tot leven. En dat doen ze niet in een theater, nee, dat doen ze op precies dezelfde plek als waar de Romeinse keizers, consuls en burgers geschiedenis schreven: op straat!

Rome__miracle_players_rome.jpgOf je nu nieuwsgierig bent naar het leven van Michelangelo of wil weten wat Julius Caesar allemaal heeft uitgevreten, de Miracle Players kunnen het je vertellen. Ze nemen je echt even mee terug in de tijd, waardoor de geschiedenis van Rome heel dichtbij komt.

De meeste shows zijn in het Engels.†De shows wisselen regelmatig, dus neem voor†je naar Rome afreist een kijkje op de website van de Miracle Players om te†zien welke voorstelling je kunt bijwonen.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome in eigen keuken

Roma

Mooie video van Rome van Oliver Astrologo

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels