Colosseum-romesint-pietersplein-romecolosseum-romeVaticaanRomekerst sint-pitersplein rome

Pretpark Rainbow Magicland

Rainbow Magicland is een pretpark op ongveer 50 kilometer van Rome. Ga je met kinderen enkele dagen naar Rome en wil je even de drukte en hitte van de stad ontvluchten, dan is dit attractiepark voor de hele familie een leuke afwisseling! Een shuttlebus rijdt elke dag van Rome naar het pretpark.

Rome_rainbow-magicland

Magic Rainbowland ligt bij het plaatsje Valmontone op een uurtje rijden van Rome. Het pretpark telt zo'n 40 attracties, variŽrend van spectaculaire achtbanen en wildwaterbanen tot waterspeeltuinen en andere leuke attracties voor kleinere kinderen. Daarnaast zijn er de hele dag door diverse shows, variŽrend van musicals tot stuntshows met auto's en motoren.

Aan de inwendige mens wordt ook goed gedacht in het park, er zijn diverse restaurants, kiosken en winkeltjes waar je volop eten en drinken kunt krijgen. Je kunt ook zelf eten en drinken meenemen om deze op het speciaal daarvoor bestemde picknickveld te nuttigen.

Rome_Rainbow-Magicland_Yucatan

Shuttlebus
Je kunt met een shuttlebus van station Rome Termini naar Rainbow Magicland, 'smorgen rond 9.00 uur heen en 's avonds om 18.00 uur terug. De bus vertrekt om 09.20 uur vanaf de Via Marsala 71 (gelieve 20 minuten voor vertrek aanwezig te zijn) en rijdt om 18.00 uur terug naar Stazione Termini (gelieve 30 minuten voor vertrek aanwezig te zijn).

Tip: bestel het ticket voor het pretpark van tevoren online, dan heb je geen last van wachtrijen bij Rainbow Magicland!

Bestel hier tickets voor Rainbow Magic Land

Rome_rainbow-magicland

Camelot
Een speciaal onderdeel van Rainbow Magicland is Camelot, een middeleeuws kasteel waar je kunt genieten van riddertoernooien en een middeleeuws banket, waarbij je alleen met de handen mag eten..

Rainbow Magicland
Via delle Pace, Valmontone

Rome_rainbow-magicland

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Roma Amor

Hommage aan Rome

Mooie beelden van Rome, met zang van Andrea Bocelli

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels