colosseum-romeColosseum-romeRomesint-pietersplein-romeVaticaankerst sint-pitersplein rome

Mode in Rome - van Valentino tot vintage

Rome is niet bij uitstek een stad die excelleert op modegebied. Toch kun je er je hart ophalen als je graag goed voor de dag komt. In winkelstraten als de Via dei Condotti kun je de crème de la crème in Italiaanse kleding kopen bij onder andere de zaken Brioni, Armani en Falconeri. Maar ook in de Via del Babuino en de Via Cola di Rienzo kun je met gemak een prachtoutfit scoren.

Mode is echter ook: een garderobe bij elkaar scharrelen op de zondagse vlooienmarkt van Porta Portese. Voor een paar tientjes schoenen kopen in de Via dei Giubbonari. Ateliertjes afstruinen in de creatieve wijk Monti. Een gestileerd t-shirt bij ‘Trast’ aanschaffen. Rome-Nu geeft je in deze rubriek tips voor de beste modeadressen in Rome, van zaken met haute couture tot de hotspots voor de leukste vintage-kleding.

Rome in eigen keuken

Roma in a time lapse

La grande bellezza - Roma in a timelapse. Mooie timelapse van Rome.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels