Romesint-pietersplein-romecolosseum-romekerst sint-pitersplein romeVaticaanColosseum-rome

110 open - stadstoer

Met bus 110 maak je een bijzondere tocht door het historisch centrum van de stad, langs onder andere het Colosseum en de Trevifontein. Uiteraard rijdt de bus ook naar Vaticaanstad.

Rome_ov-110-bus.jpgBus 110 rijdt van 09.00 tot 20.00 uur. Er zijn verschillende opstapplaatsen, onder andere bij het Colosseum, de Sint-Pieter, de Trevifontein en Stazione Termini.

Een kaartje voor bus 110 kost € 16,00 en is een hele dag geldig. Kinderen tussen 5 en 12 jaar betalen slechts de helft; kinderen tot vijf jaar kunnen gratis mee. Je kunt dan zo vaak in –en uitstappen als je wilt. In tegenstelling tot bij de gewone bussen kun je de kaartjes voor deze bustocht ook in de bus zelf kopen, je betaalt dan wel 50 eurocent meer. Kaartjes zijn ook te koop bij de speciale kisok op het plein voor Stazione Termini. 

Een combinatieticket voor zowel bus 110 als de Archeobus (die onder andere naar de Via Appia rijdt) kost € 24,00 en is twee dagen geldig. 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome in eigen keuken

Roma

Mooie video van Rome van Oliver Astrologo

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels