Romecolosseum-romeVaticaanColosseum-romekerst sint-pitersplein romesint-pietersplein-rome

Gratis openbaar vervoer en luchthaventransfer

Stedentrip naar Rome en geen zin om losse kaartjes te kopen voor de bus, tram en metro in de stad? Dan is de OV-kaart voor 3 dagen een handig hulpmiddel! Met deze Rome Travel Card heb je 3 dagen lang gratis en onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer in Rome, met de bus, tram en metro. Bovendien is de transfer met een privé-taxi van de vliegvelden Ciampino of Fiumincino naar je hotel of appartement in de stad ook inbegrepen!

Wil je relaxed en in je eigen tempo Rome bezoeken? Dan is deze OV-kaart een handig hulpmiddel. Hiermee heb je 3 dagen lang recht op gratis en onbeperkt gebruik van de bussen, trams en metro in Rome. Met deze kaart heb je ook recht op een transfer van de luchthavens van Ciampino of Fiumincino naar je accommodatie in Rome (hotel, B&B, appartement of woning). 

TIP: bestel de Rome Travel Card van tevoren online en geniet in Rome van het gemak van een luchthaventransfer en gratis openbaar vervoer! 

Bestel hier de OV-kaart en luchthaventransfer

Rome_Rome-openbaar-vervoer
Voordelen Rome Travel CardHoe werkt de Rome Travel Card?

Bij de bestelling geef je de aankomstdatum en het aantal personen door. Bij aankomst op luchthaven Ciampino of Fiumincino staat een taxi-chauffeur te wachten met een bordje met je naam erop. Hij zal de OV-kaart overhandigen, je hoeft de kaart dus niet op te halen in de stad. De chauffeur brengt jou en je gezelschap naar je accommodatie.

De OV-kaart is een fysieke kaart met een chip erin. Die chip wordt gescand als je de bus, tram of metro binnengaat. Na je reservering ontvangt je meer informatie en een overzicht van de bus-, tram- en metrolijnen in Rome. De kaart is geldig voor 3 dagen in het openbaar vervoer in Rome (metro en bus). Hij wordt geactiveerd op het eerste moment dat je hem gebruikt. Vanaf dat moment is de kaart geldig voor drie opeenvolgende dagen.

Rome_openbaar-vervoer

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen

Hommage aan Rome

Mooie beelden van Rome, met zang van Andrea Bocelli

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels