RomeVaticaanColosseum-romesint-pietersplein-romekerst sint-pitersplein romecolosseum-rome

Capitool Familiegids Rome

De Familiegids Rome van Capitool is een leuke gids voor een ontspannen stedentrip naar Rome met het hele gezin. Zowel onvergetelijke, culturele bezienswaardigheden als leuke gezinsuitjes komen aan bod. De gids is geschreven door en voor ouders, zodat iedereen maximaal kan genieten van de reis naar de hoofdstad van ItaliŽ.

Rome_familiegids-rome-kinderenBij elke bezienswaardigheid in Rome worden suggesties gegeven om te spelen en te picknicken. En de gids heeft bij de meeste bezienswaardigheden een aparte Kids' corner, met tips, gekke weetjes, quizvragen en activiteiten voor kinderen.

Gedetailleerde, duidelijke kaarten geven alle bezienswaardigheden aan voor een heerlijk dagje uit in Rome en laten zien waar de dichtstbijzijnde parken, speeltuinen en toiletten zijn.

Tips voor de beste hotels, restaurants en eethuisjes, en winkels voor het hele gezin. Dagtochten vanuit Rome naar attracties als Ostia Antica en Villa Adriana bij Tivoli maken de gids compleet.

Familiegids Rome†
Ros Belford†
Spectrum, 2014†
ISBN 9879000331611
Prijs: Ä 18,50†

Niet meer leverbaar

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen

Roma

Mooie video van Rome van Oliver Astrologo

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels