kerst sint-pitersplein romesint-pietersplein-romecolosseum-romeRomeColosseum-romeVaticaan

Time to momo Rome

Met time to momo Rome haal je alles uit je stedentrip! En deze nieuwe editie heeft een volledige corona-update ondergaan. Plus een gloednieuwe omslag en duidelijkere kaarten binnenin. Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van de stad. Rome is volgens de legende gesticht in 753 v. Chr. Toch is de stad na bijna 2800 jaar nog altijd actueel. 

Rome_Boeken_Time_To_Momo_RomeAntieke theaters veranderen in restaurants, arbeiderswijken worden hippe yuppenbuurten. Het Colosseum, het Forum Romanum, het Vaticaan en de Spaanse Trappen: het zijn slechts enkele voorbeelden van de monumenten die Rome tot de Eeuwige Stad maken.

Op elke straathoek vind je iets bijzonders uit een bepaalde periode. En tussen al die geschiedenis vind je het hier en nu: sterke koffie, ijs in gekke smaken, wijn uit Lazio, pasta op z'n Romeins, verstopte eenmanszaakjes. Laat je leiden door onze tips en ontdek de geheimen van de Eeuwige Stad!


Met time to momo Rome op zak kun je 100% onvoorbereid het vliegtuig in stappen. Met onze routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. 

Time to momo Rome
Jessica Schots
Mo'Media, 2021
ISBN 9789493195981
€ 22,90  

Bestel Time to momo Rome bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen

Rome - City by the river

Impressie van een stedentrip naar Rome door Wiemer Viet. Rome - city by the river...

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels