Colosseum-romesint-pietersplein-romecolosseum-romeRomekerst sint-pitersplein romeVaticaan

Capitool reisgids Rome

De eeuwige stad leent zich goed voor fraaie afbeeldingen en daar voldoet de Capitool reisgids Rome in ruime mate aan: veel kleurenfoto's, driedimensionale illustraties en opengewerkte tekeningen van musea en paleizen. De informatie bij de foto's en illustraties is compact en summier.

Rome_Boeken_Capitool_RomeIn de Capitool reisgids Rome is de stad opgedeeld in zestien wijken, met een apart hoofdstuk 'Buiten het centrum'. Elke wijk wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Deze gids toont de parels van Rome.

Voor liefhebbers is er een aantal wandelingen door Rome uitgestippeld. Ook heeft deze reisgids een handige uitneembare kaart. Een aanrader voor wie de hoogtepunten van Rome wil bezoeken.

Met een Capitool reisgids ben je verzekerd van een reisgids boordevol informatie, met duidelijke plattegronden, prachtige foto's en illustraties en handige tips. Je geniet van de mooiste uitzichten, maakt de beste vakantiefoto’s en je ontdekt de meest bijzondere plekken in Rome.

Capitool reisgids Rome
Unieboek/Het Spectrum, 2023
ISBN 9789000369201
€ 31,99

Bestel de Capitool reisgids Rome bij bol.com
Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome in eigen keuken

Rome - City by the river

Impressie van een stedentrip naar Rome door Wiemer Viet. Rome - city by the river...

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels