colosseum-romeColosseum-romeVaticaankerst sint-pitersplein romeRomesint-pietersplein-rome

ANWB Reisgids Ontdek Rome

De ANWB-reisgids Ontdek Rome biedt een schat aan informatie voor de individuele reiziger die graag buiten de gebaande paden reist. Met originele en unieke informatie over Rome, krijgen vakantiegangers en stedentrippers de kans om Rome en omgeving op een bijzondere wijze te leren kennen.

Rome_reisgids-ontdek-anwb.jpgMet de auteur als kenner van de stad, zijn lievelingsplekken in Rome en tien 'ontdekkingsreizen', is de reisgids een goede basis voor de actieve vakantieganger. Reizigers kunnen op ontdekkingsreis naar “de villa’s met schitterende ligging “ in Tivoli bij Rome, of naar Testaccio, een wijk in opkomst.

De rondwandelingen, excursies en de speciaal geselecteerde adressen voor eten & drinken, winkelen en overnachten, zorgen voor een verrassende kijk op Rome. Naast de toeristische hoogtepunten beschrijft de gids ook de plekken die nog niet door het grote publiek ontdekt zijn.

De gids bevat ook een uitneembare grote kaart. De nieuwe ANWB Ontdek stedengidsen zijn bovendien voorzien van een QR code om een lijst van actuele tentoonstellingen, evenementen of andere informatie op te vragen.

Ontdek Rome
Caterina Mesina
ANWB Media, 2014
ISBN 9789018038182
€ 17,95

Bestel hier Ontdek Rome bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen

Rome, de eeuwige stad

Impressie van Rome, met de belangrijkste bezienswaardigheden als het Sint-Pietersplein, Pantheon, Forum Romanum 

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels