kerst sint-pitersplein romecolosseum-romesint-pietersplein-romeRomeColosseum-romeVaticaan

Capitool Compact Rome

De formule van Capitool reisgidsen staat al jaren als een huis. De boekjes in de serie Capitool Compact hebben het handzame formaat als extra voordeel. Of je nu eersteklas reist of met een beperkt budget, De reisgids Capitool Compact Rome biedt het beste van Rome. Een handige reisgids voor een bezoek aan Rome!

Rome_compact-reisgidsLet op: deze gids is in 2017 vervangen door de nieuwe†Capitool Compact Top 10 Rome.

De reisgids verdeelt Rome in acht overzichtelijke wijken in het centrum, gevolgd door een gebied buiten het centrum van de stad. Tientallen lijsten met hoogtepunten - de mooiste bezienswaardigheden en musea, de beste winkels en de gezelligste restaurants - verschaffen je alle informatie die je nodig hebt om van je bezoek aan Rome een onvergetelijke stedentrip te maken.

Of je nu op zoek bent naar de leukste attracties voor kinderen, de mooiste wandeltochten en uitzichten of de lekkerste restaurants in Rome, deze reisgids is een perfecte metgezel. Bovendien is er een overzicht van dingen die je beter kunt vermijden, wat je tijd, geld en irritatie bespaart.

Kaarten
Met behulp van de gedetailleerde kaarten en honderden foto's vind je moeiteloos de weg in de hoofdstad van ItaliŽ. Bij de besprekingen van wijken en gebieden in Rome staan in de kantlijn tips voor hoe de dag daar door te brengen. De gids is handzaam, licht, overzichtelijk en compleet - inclusief een handige, uitneembare kaart met nog meer tips.

Capitool Compact Rome
Reid Bramblett, Jeffrey Kennedy
Spectrum, 2016
ISBN: 9789000309740
Ä 11,99

Bestel Capitool Compact Rome bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen

Bezoek aan Rome

Mooie video van Rome tijdens de Kerstdagen.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels