sint-pietersplein-romeColosseum-romeRomecolosseum-romekerst sint-pitersplein romeVaticaan

Trotter 48 Rome

48 uur in Rome? Dan is Trotter 48 de gids die bij je past. Een uitgebreide selectie van betaalbare hotels, leuke shoppingadresjes en beschrijvingen van de belangrijkste bezienswaardigheden maken dit gidsje onmisbaar bij een kort (of lang) bezoek aan Rome.

Rome_boeken_trotter_48.jpgPrettig leesbaar
Trotter 48 Rome is overzichtelijk ingedeeld en prettig leesbaar met 190 bladzijden informatie. Aan bod komen niet alleen praktische zaken als openbaar vervoer, tips waar betaalbaar te slapen, eten, drinken maar ook waar je leuke boetiekjes vindt en een lange lijst van allerlei soorten markten. 

Stadswandelingen
Een pluspunt is de beschrijving van de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome onderverdeeld in het klassieke, moderne en barokke Rome. Alles is makkelijk te vinden dankzij de uitneembare plattegrond van Rome met op de achterkant een kaart van de metrolijnen, de regionale treinen en een detailkaart van het centrum. 

Oordeel
Trotter 48 Rome is klein en handzaam met een harde kaft voor extra stevigheid en toch licht van gewicht. Deze handige stadsgids past in elke tas of binnenzak. De tientallen kleurenfoto's van de bekendste bestemmingen completeren dit boekje. 

Trotter 48 Rome
Mireille Peeters
Terra - Lannoo, Uitgeverij
ISBN 9789401413138
€ 10,00

Bestel Trotter 48 Rome bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen
Mooie video van Rome door Oliver Astrologo.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels