kerst sint-pitersplein romeVaticaansint-pietersplein-romeRomecolosseum-romeColosseum-rome

Wat & Hoe Onderweg - Rome

Wat & Hoe Onderweg Rome is de reisgids voor een actieve en culturele citytrip in de Eeuwige Stad. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten in Rome. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur.

Rome_Wat_en_Hoe_OnderwegRomeRome is een wirwar van grootse ruÔnes, afgebrokkelde muren, statige palazzi, torens en koepels. Overal vind je de drieduizendjarige geschiedenis van de stad terug. Bewonder de beeldhouw- en schilderkunst, ontdek de Italiaanse keuken in pizzaria's, trattoria's en gelateria, of duik in het moderne Rome, met zijn haute-couture en dure merken. Geniet bovenal van la dolce vita.

Lees het inspirerende Magazine om in de stemming te komen voor een stedentrip Rome en raadpleeg de vele adresjes waar je volgens kenners het beste kunt slapen, eten, drinken, winkelen en uitgaan. Verder staat er genoeg informatie over bezienswaardigheden en allerlei tips om de massa voor te blijven.

Wat en Hoe Onderweg Rome
Kosmos Uitgevers, 2016
ISBN†9789021561578
Ä 12,50

Bestel Wat en Hoe Onderweg Rome bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen

Rome - City by the river

Impressie van een stedentrip naar Rome door Wiemer Viet. Rome - city by the river...

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels