Vaticaansint-pietersplein-romecolosseum-romeColosseum-romekerst sint-pitersplein romeRome

Draw Your Map Rome

Draw Your Map Rome maakt een stedentrip naar Rome leuk en leerzaam voor kinderen en ouders! Het is een reis-doe-boek voor reisleiders in de dop en waar iedereen, groot en klein, plezier van heeft.

Rome_Boeken_Draw_Your_Map_RomeKinderen worden uitgenodigd om hun eigen kaart van de stad te maken en zelf op ontdekkingstocht te gaan. Zo worden zij de gids en hoeven niet langer achter hun ouders aan te lopen. Wist jij dat er onder de straten in het centrum van Rome allemaal geheime gangen zijn? En dat men vroeger zweetdruppels kocht van de beste gladiatoren? Je gaat op reis door Rome!

Er worden 11 hoogtepunten van Rome behandeld, met daarbij korte verhaaltjes die kinderen interessant vinden. De hoofdstad van ItaliŽ die volgens een legende is gesticht door de tweeling Remus en Romulus. Ga je mee op reis?†

Er is overal aan gedacht. De kaart middenin het boek is namelijk via de site van DrawYourMapte downloaden en te printen voor het geval je met meerdere kinderen tegelijk deze speur- en doetocht door Rome wilt maken. Het boek is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Hier vind je een interview met de makers en bedenkers van DrawYourMap. Daar kan je onder andere lezen hoe dit idee ontstaan is en wie de makers zijn.

Op Twitter: @DrawYourMap
DrawYourMap op†Pinterest

Draw Your Map Rome
Robin Bertus†en Lisa van Galen
Uitgeverij Link, 2016
ISBN†9789462322035
Ä 12,99

Bestel Draw Your Map Rome bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Roma Amor

Roma in a time lapse

La grande bellezza - Roma in a timelapse. Mooie timelapse van Rome.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels