kerst sint-pitersplein romeColosseum-romesint-pietersplein-romecolosseum-romeVaticaanRome

Michelin in the pocket - Rome

In deze gloednieuwe kaartgids van Rome speelt Michelin zijn grootste troeven uit: kwaliteitscartografie wordt perfect gelinkt aan info over alles wat je moet zien en doen in Rome. 

Rome_Boeken_Michelin_in_the_Pocket_RomeResultaat is een reisgids die nauwelijks groter is dan een smartphone - en dus perfect in je spijkerbroek of binnenzak past - en die leest als een tweet. De plattegrond van Rome is opgeknipt in tien verschillende wijken. Elke deelkaart heeft een uitklapbare bladzijde waarop de belangrijkste adressen staan, onderverdeeld in de rubrieken bezienswaardigheden, winkelen, eten, drinken en uitgaan.

Alle adressen hebben een korte omschrijving en zijn met de pictogrammen goed terug te vinden. Achterin vind je een beknopt overzicht met praktische informatie en een register. Deze gids is vooral bedoeld voor een stedentrip van een paar dagen.

Er worden een paar hoogtepunten benoemd en voor Rome zijn dat onder meer de Villa Borghese, Piazza di Spagna en de Fontana di Trevi. Een gidsje dat vooral gezien moet worden als hulpmiddel bij het navigeren door de stad, inclusief 4 wandelroutes.

Rome in the pocket - Michelin
Lannoo, 2017
ISBN 9789401439855
€14,95

Bestel Michelin in the pocket Rome bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome in eigen keuken

Roma

Mooie video van Rome van Oliver Astrologo

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels