VaticaanColosseum-romesint-pietersplein-romecolosseum-romekerst sint-pitersplein romeRome

100% Rome applicatie

De 100% Rome app van moímedia is een handige mobiele applicatie die je langs de leukste plekken van de stad leidt. Via de offline navigatie (waardoor je dus niet extra betaalt voor een internetverbinding) weet je in no-time waar je bent en wat er in je directe omgeving allemaal te zien en te doen is. Natuurlijk zijn ook de wandelroutes uit de gids gedigitaliseerd, zodat je met je telefoon in de hand langs de leukste adresjes kunt wandelen zonder een grote plattegrond nodig te hebben. Een blik op je telefoonscherm is genoeg om te zien waar je moet zijn.

Rome_appBij elk adres in de app is een uitgebreide beschrijving, een foto en een aantal handige functionele details toegevoegd. Je vindt bijvoorbeeld direct het telefoonnummer, zodat je kunt bellen om kaartjes of een tafeltje te reserveren. Ook is het adres van de website opgenomen (let wel op: als je hiernaartoe surft kost dat natuurlijk wel geld) en kun je via de plattegrond makkelijk de locatie van het adres vinden. Ook een metrokaart ontbreekt niet.

Bovendien biedt de app je ook een helpende hand als je geen woord Italiaans spreekt maar toch graag om de lokale specialiteit wilt vragen in een restaurant. Laat de sprekende tolk je helpen met de juiste uitspraak, bel meteen het restaurant van je keuze om een tafel te reserveren en deel de leuke adressen met je vrienden via Facebook en Twitter. Ook voor noodgevallen heb je zo altijd letterlijk hulp bij de hand.

De app is onder andere beschikbaar voor iPhone en Android. Kijk voor meer informatie en de beschikbare apps op de website van Mo'Media.

Bekijk ook de andere apps voor Rome.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen

Roma in a time lapse

La grande bellezza - Roma in a timelapse. Mooie timelapse van Rome.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels