colosseum-romeRomesint-pietersplein-romeColosseum-romekerst sint-pitersplein romeVaticaan

Joggen in Rome

Voor wie Rome op een heel andere manier wil leren kennen, hebben we een leuke tip: SightJogging. Al joggend kom je langs de verschillende bezienswaardigheden van de Eeuwige Stad, van het Colosseum tot de Engelenburcht, van de Sint Pieter tot de Trevifontein of door een van de vele parken die de stad rijk is.

Rome_sightjogging-rome-1.jpgSamen met een trainer ga je (eventueel in een klein groepje) op pad en verken je - afhankelijk van je conditie en wensen - een deel van de stad. Uiteraard kun je tijdens je bezoek eenmalig een rondje joggen, maar ook elke dag trainen behoort tot de mogelijkheden.

Een goede voorbereiding op de Marathon in Rome die elk jaar in maart wordt gelopen!

Meer informatie over deze bijzondere manier van Rome zien vind je op de website van Sightjogging Rome. Hier vind je ook alle routes die je kunt afleggen en lees je hoe je moet reserveren.†

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen

Roma

Mooie video van Rome van Oliver Astrologo

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels