Colosseum-romeVaticaancolosseum-romeRomekerst sint-pitersplein romesint-pietersplein-rome

Fietstours en wandeltours door Rome

Maak een fietstour of wandeltour door Rome langs bezienswaardigheden en onbekende plekjes in de stad, onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. Een aanrader tijdens een stedentrip naar Rome!

Baja Bikes is een Nederlandse organisatie die fietstours en wandeltochten organiseert door Rome en ruim 150 andere steden in Europa en de rest van de wereld. De groepen worden begeleid door Nederlandstalige gidsen.†De gids en de route zorgen ervoor dat je op een leuke en ontspannen manier de highlights van Rome bezoekt.

Rome_fietsen-fietstour

De tours langs bezienswaardigheden en onbekende plekjes van Rome duren gemiddeld 3 uur.†Alle tours in Rome worden begeleid door een Nederlandstalige gids. Hierdoor is de tour makkelijk te volgen en extra leuk en informatief. Deze gidsen wonen zelf al geruime tijd in Rome en weten daarom veel over de stad te vertellen.

TIP: boek je fietstour van tevoren online, dan ben je verzekerd van een tour als je in Rome bent!

Boek hier een fiets- of wandeltour door Rome !

Rome_fietstour-fietsen

Tours in Rome:
* Rome Highlights fietstour†- Deze tour is de meest populaire fietstour in Rome. Je fietst met een Nederlandse gids langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome, zoals Colosseum, Forum Romanum, Trevi Fontein, Spaanse Trappen, Piazza Navona, Pantheon en Circus Maximus.

Boek hier de Rome Highlights Fietstour!

* Rome Via Appia fietstour†- fietstocht door de natuur van Rome en over de beroemde Via Appia Antica, met bezienswaardigheden als†de Catacomben, het Mausoleum van Cecilia Metella en Aquaduct Park.

Boek hier de Via Appia fietstour

* Panoramische Fietstour - De Rome Panoramische Fietstour geeft je de kans om van Rome te genieten op een unieke manier. Heb je de highlights van dichtbij al gezien, dan is deze fietstour een aanrader. Je fietst over de heuvels van Rome zoals Aventijn, Pincio en Capitolijn. Elk van deze heuvels biedt een uniek uitzicht op de mooiste monumenten ter wereld, zoals het Colosseum, Forum Romanum, Sint Pieters Kerk en nog veel meer.

Boek hier de Panoramische Fietstour door Rome

* Rome Colosseum en Forum wandeling†- wandeling langs o.a.†het Forum Romanum, †Colosseum en uitzicht op de Palatijn.

* Rome Vaticaan wandeling†- stadswandeling door Vaticaanstad†inclusief bezoek aan de Vaticaanse musea, Sixtijnse kapel en Sint Pieters Basiliek (entree inbegrepen, dus geen wachtrijen..)


Rome_fietstour-Colosseum


Rome_fietsen-fietstour

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!
22-08-2014

Bob Camfferman | Doen, gelijk je eerste of tweede dag!

17-04-2013

Benjamin Arens | Fietsen in Rome met Baja Bikes is top! JE komt alles te weten over prachtstad Rome. Historie, cultuur, culinair, dagelijks leven, echt leuk. Goede Nederlandse gidsen ne ja, fietsen in Rome is op zichzelf al de moeite waard. DOEN!Rome met kinderen

Bezoek aan Rome

Mooie video van Rome tijdens de Kerstdagen.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels