VaticaanRomekerst sint-pitersplein romecolosseum-romesint-pietersplein-romeColosseum-rome

La Limonaia

La Limonaia heeft waarschijnlijk het grootste terras van heel Rome! Hier geniet je op een warme zomeravond van een heerlijk diner in de openlucht. Uiteraard kun je er overdag terecht voor een lekker kopje koffie met een groot stuk versgebakken taart.

Rome_restaurant-la_limonaiaAan de rand van het door toeristen nog onontdekte park Villa Torlonia in Rome ligt La Limonaia verscholen. Vooral 's zomers is het hier goed toeven. Overdag drink je koffie aan een van de lange houten tafels in het groen, en 's avonds worden de kleinere tafels op het terras kleurrijk gedekt.

Onder de Romeinse sterrenhemel geniet je van zomerse pasta's, salades, verse vis en overheerlijke taarten en toetjes. Na een uitgebreid diner bij La Limonaia wil je maar een dingen: morgenochtend vroeg terugkeren voor een heerlijk Italiaans ontbijtje met romige cappuccino. En dan daarna een rondje park om alles er weer af te joggen...

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Roma Amor

Hommage aan Rome

Mooie beelden van Rome, met zang van Andrea Bocelli

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels